Wat baasjes over mij zeggen

“Net de 2e wandel coach sessie gehad met Kirsten 🤩!!
Dobby kan al heel veel en we zijn al super goed op weg , toch liep ik nog tegen kleine dingetjes op .. hierover contact met Kirsten gehad , besloten om 2 wandel sessies te doen zodat ik weer vooruit kon. Wat een gezellige dame is ze , en ze heeft super veel kennis van honden! Ze heeft me zeker nog een paar nuttige tips kunnen geven, door mijn kennis over honden is het voor haar een uitdaging om te zoeken wat ze me kan vertellen wat ik nog niet weet, maar het is haar gelukt! 😊 Mocht ik in de toekomst weer ergens tegen aan lopen klop ik weer bij Kirsten aan🤩 , tussendoor houden we natuurlijk ook nog contact. Mocht je ergens tegen aan lopen, als zijn het maar kleine dingetjes, neem zeker contact met haar op en laat dat kleine dingetje geen groot dingetje worden ❤”

Kim met Dobby

“Samen met Jimmy ben ik terecht gekomen bij Kirsten omdat haar visie zo nuchter en vriendelijk is en gericht op de baas die de hond moet leren verstaan in plaats van andersom. De hond mag hond zijn, niet alles is maakbaar en soms is goed genoeg precies wat het is: Goed genoeg, kijk naar wat er al lukt, heb geduld, verklein de stapjes, neem de tijd, plan rust in kortom Be There for your dog. Wij deden de puppycursus en vervolg cursus en wandelden met wat wandelingen mee. Ook stond Jimmy model voor de massage opleiding van Kirsten. Het fijne is dat er veel uitleg is en weinig prestatiedrang. Ik zag zo tegen de hondencursus op en bij Kirsten werd het een ontspannen mensen cursus. Nooit hebben Jimmy en ik stress ervaren tijdens de cursus of met het thuis oefenen. Kirsten heeft ons ook bijgestaan in het leren omgaan met mijn kleinzoon. Beste vriendjes zijn het!
Dankjewel voor alles, ik weet je te vinden! “

Mirjam met Jimmy

“Samen met mijn hond Teuntje heb ik een traject gedaan bij Kirsten. Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht gekomen ben!
Ze heeft me zo goed geholpen bij de extreme angstproblemen die Teuntje had met de vachtverzorging. Nooit gedacht, maar ik kan haar nu zelf scheren en ze raakt niet meer in paniek . Alles op haar tempo en de ruimte geven om weg te lopen als ze dat wil bleek DE oplossing. Top, Kirsten. Ik wens je heel veel succes met je bedrijf! Mocht ik ooit nog eens ergens tegenaan lopen waar ik me geen raad mee weet, dan weet ik je te vinden! “

Judy met Teuntje

“Kirsten is van de week bij ons geweest voor wat hersenwerkjes voor Kanzi. Nu Kanzi weer een beetje mobiel is kan ze heerlijk gaan snuffelen in huis. Na 2 knieoperaties binnen 5 maanden,en voorlopig nog niet mag wandelen,loslopen en spelen met andere honden wordt je leventje wel erg saai! Wat had ze leuke ideeën en Kanzi genoot ervan!! Daarna heeft ze heerlijk een tijdje geslapen, was best intensief voor haar. Kirsten onwijs bedankt voor je hulp en ideeën. Kan haar nu een beetje blij maken met al dat gesnuffel! En het voordeel ze krijgt zo toch haar brokjes binnen,hihihi”

Yvonne met Kanzi

“Kaj is de jongste van onze 2 Tibetaanse Terriërs. Zijn halfzus heeft nogal wat (medische) issues, wij moeten altijd goed opletten dat Kaj niet ondergesneeuwd raakt. Kaj is lief, aanhankelijk en ondeugend, maar ook een beetje bang en onzeker. Nou eigenlijk, dat was hij. Na wat Social walks en de Summer School heeft Kaj een cursus speuren gevolgd en dat heeft hem heel veel goed gedaan.
De 1 op 1 aanpak en het meedenken over de behoeften van hond en baas maken dat de cursussen voor alle partijen prettig zijn. Geen geschreeuw over een trainingsveld, maar rust. Kaj is nu onze padvinder, enige nadeel is dat hij nu veel meer van de neus is, dus die koek in de baas zijn dichtgeritste rugzak……… 😂 Dank je wel Kirsten”

Kobie met Kaj

“Kirsten heeft ons heel erg goed geholpen met onze labradors. Met de komst van een tweede Labrador, bleek dat deze tweede geen rem had op zijn enthousiasme en dat onze eerste veel te lief was en geen nee kon zeggen. We hadden handvatten nodig om rust te krijgen voor zowel onze Labradors als voor ons zelf. Kirsten heeft onze diverse methodieken geleerd o.a. neuswerk voor de honden en grenzen aangegeven voor ons. Inmiddels hebben we een fantastisch stel in huis, die zich over het algemeen weten te gedragen! 😉 Kirsten heeft ons met geduld en positieve energie erg geholpen!

Onlangs hebben we nog een tweede training (wandelingen) gevolgd bij Honden-Coaching Be there. Onze jongste Labrador, een reu, vindt andere honden nogal spannend. Tijdens deze wandelingen heeft de hond van Kirsten, Civic, ook bewezen dat hij een bekwaam hondencoach is!

Wij zijn er tevreden over de aanpak, de omgang met zowel hond als baas, en helemaal over de resultaten. Aanrader!”

Alwin en Maaike met Sunny en Luna

“Onze pup heeft prooinijd vanuit het nest ontwikkeld. Wij wisten geen raad meer op een gegeven moment ermee. Kirsten heeft ons geduldig begeleid en wij snappen hem nu veel beter! Ze neemt daarbij ook echt de tijd voor je.”

Serena met Yoshi

“Vandaag de pubercursus afgerond. een jaar lang zijn Sam en ik begeleid door Kirsten.
Als onervaren honden bezitter is het fijn om iemand te hebben aan wie je al je vragen kunt stellen. Kirsten geeft raad en advies op een prettige manier. Praktische begeleiding tijdens wandelingen maar ook via de app veel contact gehad.”

Edith met Sam