Aanbod

Om jou en je beste vriend te helpen bied ik verschillende trajecten aan.
In overleg bespreken we wat er het beste bij jou en je hond past. Dit kan een traject zijn maar ook een enkel consult. Het welzijn van jouw hond staat bij mij voorop.

Persoonlijk consult

Persoonlijk consult aan huis of videobellen van 1,5 uur. Na afloop van het consult ontvang je jouw plan op maat via de e-mail en kan je met je hond aan de slag

Be There Basic traject

Ervaar je een probleem met je hond? Met het Be There Basic traject zet je de basis weer op poten. Dit traject bestaat uit een persoonlijk consult, een plan op maat en drie coachsessies. Dit traject duurt anderhalve maand.

Be There traject

Het Be There traject is het meest gekozen traject voor begeleiding van probleemgedrag. Met een persoonlijk consult, een plan op maat en zes coachsessies help ik jullie om stap voor stap jullie doel te bereiken. Dit traject duurt drie maanden.

Be There Plus traject

Het Be There Plus traject bestaat uit een persoonlijk consult, plan op maat en 12 coachsessies. Dit is het Plus pakket van Be There en duurt 5 maanden in deze tijd word jij de expert van jouw hond!

Thema wandelingen

De Thema wandelingen bestaan uit drie wandelingen van 45 minuten met de themaโ€™s: Hondentaal, Liefdevol grenzen stellen en Zelfvertrouwen. Deze wandelingen zijn uitermate geschikt voor puberhonden en hun mens. Je bouwt een stevige basis waar je direct en later profijt van hebt.

Puzzel les

Tijdens deze les leer je puzzelen met jouw hond. Puzzelen is goed voor de band tussen mens en hond, werkt stress verlagend en is goed voor het zelfvertrouwen. De helft van je investering wordt aan een goed doel geschonken.

Niet zeker voor welke cursus je je kunt aanmelden? Of heb je eerst nog wat vragen? Stuur me een berichtje.